Cantem...SOM

Som gent variada de caràcter variat de diferents gustos i edats, coneguts i desconeguts, amics i no tan amics, de diversos llocs i cultures; hi ha pares, mares, fills, germans, però sobretot persones que es troben a gust... El nostre grup no te nom ni nombre; ve qui vol, quan vol i canta el que pot i com pot, sense cap obligació, però sempre cercant l'harmonia i el bon rotllo.

ELS INICIS
Em van dir que al principi n'eren vuit o nou... es trobaven una nit perduda entre setmana per aprendre cançons populars i per xalar. S'ho passaven tant bé que la seva alegria es va anar estenent entre les seves amistats. Actualment som una multitud d'enganxats al cant i a les seves virtuts vitals. Qui canta és feliç.  

ON
Ens trobem a la Pizzeria Fata Morgana de l'Ampolla, els dimecres de 22 a 24.

ANEM

També anem a cantar on se'ns demana, sempre que hi hagi menjar i beure a ma. No som un espectacle, però ens agrada la gent que gaudeix escoltant, i encara més la que s'apunta a cantar.

ENS AGRADA
Que cada poble tingui un grup semblant i així conèixer, aprendre i ensenyar-nos cançons i músiques, llenguatge universal per compartir bon rollo i sentiments positius... fer amistat, gaudir del millor que en pugui oferir la vida... i prou.